InLeisure breidt portfolio uit met camping in Vijlen (Zuid-Limburg)

April 17, 2023

InLeisure heeft met ingang van 1 april jl. camping Cottesserhoeve in het Limburgse buurtschap Vijlen overgenomen. De camping was generaties lang in handen van de familie Bleser. Vanwege het ontbreken van bedrijfsopvolging besloten zij om tot verkoop van de camping over te gaan. InLeisure voegt met Camping Cottesserhoeve een nieuwe locatie toe aan het projectportfolio in Nederland.

Voortzetten bedrijfsvoering

De statige monumentale vakwerkboerderij en de ligging in het typisch Limburgse heuvellandschap kenmerken Camping Cottesserhoeve. De camping biedt ruimte aan ruim 260 standplaatsen, 16 verhuuraccommodaties, 3 vakantie-appartementen en horecavoorzieningen.

Het moment van overname door InLeisure viel samen met de seizoensopening van de camping. De afgelopen weken stonden voor het InLeisure-team dan ook in het teken van de opening en het zo geruisloos mogelijk voortzetten van de bestaande bedrijfsvoering. Zo hadden de (vaste) gasten zo min mogelijk last van de overname. De nieuwe beheerders van de camping zijn inmiddels gesetteld en zullen zorgdragen vooreen mooi en ontspannen seizoen voor alle gasten.

Toekomstvisie

De komende periode zal InLeisure in gesprek gaan met de directe buren, omwonenden en de gemeente om de toekomstvisie voor Camping Cottesserhoeve te delen. Deze visie is nog allerminst vastomlijnd en zal na overleg met de direct betrokken partijen nader worden uitgewerkt.

InLeisure is zich ervan bewust dat Camping Cottesserhoeve zich in een uniek natuurgebied bevindt. Voor een kwaliteitsimpuls die recht doet aan deze locatie is het dan ook evident dat behoud van natuur- en landschapswaarden de basis vormen voor eventuele toekomstplannen.

Over InLeisure

InLeisure ontwikkelt duurzame projecten in binnen- en buitenland. Zo zijn hun vakantieparken en kleine boutique hotels te vinden in Nederland, Frankrijk, Portugal en Oostenrijk.

Visit our project: