we Develop for life

Wij bestaan uit een klein team professionals dat zich al jaren bezighoudt met Leisure. Ieder op zijn eigen eigenwijze manier.

Door de loop der jaren zijn onze paden gekruist en hebben we elkaars krachten en zwaktes leren kennen. 

Onze gemeenschappelijke delers zijn de grote interesse in oplossingen vinden ten behoeve van de planeet, maatschappelijk helpen en authentiek blijven. Opdat we telkens iets nieuws bedenken waar nodig en we elkaar soms weer laten inzien dat het goed is om juist te kijken naar de kleine dingen waar het in het leven om draait.

Wat heeft dit met het ontwikkelen van Leisure-projecten te maken zul je denken? Nou: alles eigenlijk. In alles wat we doen ontwikkelen we for life. In de breedste zin van het woord.

Naast ons team dat alle verschillende aspecten vertegenwoordigt die de recreatiesector kent, hebben we ook een groot netwerk en trouwe partners die ons versterken bij alle projecten die we doen.
 
Ons netwerk bestaat onder andere uit touroperators, verhuurorganisaties, bouwbedrijven, beleggers, participanten, brancheorganisaties en lokale autoriteiten. De krachten van InLeisure wordt mede gemaakt door de kwaliteiten van onze partners.